Zoete aardappelschotel

Ingredi├źnten
500 gram zoete aardappel
3 paprikas (rood, oranje of geel)
2 rode uien
350 gram kipfilet
400 kikkererwten
250 gram cherry tomaten
1 eetlepel oregano
2 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de paprika in reepjes, de zoete aardappelen in kleine dunne schijfjes of reepjes en de ui in kleine parten.
Meng vervolgens de paprika, aardappel, ui, kikkererwten, oregano, olie met elkaar en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
Plaats de bakplaat in de voorverwarmde oven.
Snij de kipfilet in blokjes/reepjes.
Neem de bakplaat na 15 minuten uit de oven en schep de kip door het mengsel heen.
En snij als laatste de tomaatjes in twee├źn en schep deze na 10 minuten er doorheen en bak het geheel nog 5 minuten en dan is de heerlijk ovenschotel klaar.

Voor meer recepten klik hier.