Willen zijn, is een kwestie van worden

Met deze zin in mijn achterhoofd is voor mij nu alweer een half jaar geleden het idee (verlangen) ontstaan om als zelfstandige aan de slag te gaan in een vakgebied waar mijn passie ligt en waar ik energie van krijg.

Nu anderhalf jaar later is het dan zover. Afgelopen tijd heb ik hard gewerkt aan mijzelf, een opleiding gevolgd tot Vitaloog® (vitaliteitsadviseur/coach), het bouwen van een website (hoezo buiten mijn comfortzone) en nog veel meer andere zaken van wat er zoal bij komt kijken om te kunnen starten.

Mijn missie is om werknemers, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit zodat ze (nog) meer resultaat uit hun talenten, loopbaan en privéleven kunnen halen. Ik geloof namelijk dat medewerkers het belangrijkste kapitaal vormen in een organisatie en dat investeren in vitaliteit gelukkigere en vitale medewerkers en dus ook een hogere productiviteit en rendement oplevert.

Ben je ook benieuwd naar de voordelen, of mijn diensten? Neem een kijkje op mijn site of neem contact met me op. Hoop je snel te spreken!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *