Voor organisaties

Adviseur & vitaliteitscoach

Voor ondersteuning bij passend en vitaal gezondheidsbeleid als integraal onderdeel van je bedrijfsbeleid bent u aan het goede adres. Met ervaring in het bedrijfsleven en een opleiding tot Vitaloog  (vitaliteitsadviseur en coach) kan ik uw organisatie adviseren en ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van vitaal beleid voor een organisatie met fitte en betrokken medewerkers.

Wat is een vitale organisatie dan?

In mijn ogen is een vitale organisatie een organisatie die systematisch en doelgericht werkt aan de gezondheid, vitaliteit en daarmee aan de inzetbaarheid en productiviteit van werknemers. Met als doel om het functioneren van de organisatie als totaal, positief te beïnvloeden in termen van continuïteit en productiviteit.

Wat levert het op?

Vele wetenschappelijke onderzoeken tonen al aan dat investeren in vitaliteit loont. De resultaten van de investeringen liegen er dan ook niet om. Vitale medewerker zijn productiever, hebben meer energie, zijn creatiever, zijn beter bestand tegen ziektes, kennen hun talenten en weten deze in te zetten, hebben meer plezier en geven positieve energie in een organisatie. En daarbij levert het u ook een beter imago op (employee branding).

Mijn diensten

Hoe kan ik u daarbij helpen? Met mijn pure, gedreven enthousiaste en deskundige manier van werken zorg ik samen met u voor een vitalere organisatie met als resultaat onder meer een hogere medewerkersbevlogenheid en hogere productiviteit. Om u het beste aanbod te kunnen doen werk ik samen met andere specialisten zoals  ‘Vitalogisch‘,  ‘Een Goed Leven’ en Vitale Helden. Uiteraard zal dit altijd in overleg zijn met u.

Hieronder leest u meer specifieke informatie over mijn diensten:

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

Contact