Nationale Vitaliteitsweek

Van 23 t/m 27 september 2019 vindt de 5eeditie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats met het thema #NeemRegie. Gedurende deze week van vitaliteit kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. 

Samen met Debby Beloo van Stichting de Schroef en Vitalogisch willen wij vitaliteit op de werkvloer onder de aandacht brengen. Wij vinden het belangrijk dat werknemers en werkgevers bewust zijn van hun eigen vitaliteit. Graag helpen we je met ontdekken wat voor jou en jouw organisatie het beste werkt.

Vitaalste medewerker

In de gemeente Heusden hebben we dit jaar speciaal voor het bedrijventerrein ’t Hoog een leuke actie. Wil jij in aanmerking komen voor de titel “Vitaalste medewerker van ’t Hoog”? Laat je dan door je collega’s vóór 4 september aanmelden via een mailtje naar aanmelden@vitaalstemedewerker.nl of info@vitaalmethanneke.nl met je naam, bedrijf, e-mail adres (een medewerker per organisatie) én motivatie. En misschien win jij wel een workshop of lezing van 1,5 uur voor je collega’s. De inhoud bepalen we samen. Over hoe er gestemd kan worden wordt later gecommuniceerd. Houdt dus je mail-box goed in de gaten. De bekendmaking van de winnaar/winnares zal plaatsvinden op 27 september.

Meedoen aan de Nationale Vitaliteitsweek

Wil jij als werknemer of werkgever zelf een activiteit, dag of -week organiseren voor jouw eigen organisatie? Bijvoorbeeld een vitaliteitsmarkt, challenges, workshops of health checks. Neem dan contact met ons op:

Hanneke van Engelen, 06-41637172 of info@vitaalmethanneke.nl

Debby Beeloo, 06-30036503 of debby.beeloo@stichtingdeschroef.nl

Of kijk voor de mogelijkheden op www.nationalevitaliteitsweek.nl