Nationale Vitaliteitsweek

Van 23 t/m 27 september 2019 vond de 5eeditie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats met het thema #NeemRegie. Gedurende deze week van vitaliteit kon je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Heb je deze week gemist maar wil je toch nog meer info? Of wil jij als werknemer of werkgever zelf een activiteit, dag of -week organiseren voor jouw eigen organisatie? Bijvoorbeeld een vitaliteitsmarkt, challenges, workshops of health checks? Neem dan contact met ons op.

En mocht je niet genoeg hebben gehad aan de activiteiten die in de nationale vitaliteitsweek hebben plaatsgevonden? Samen met Debby Beloo van Stichting de Schroef en Boris Grossfeld van Kantoor in beweging hebben wij op 12 november de dag van Beweging. Tijdens dit event nemen we je mee in beweging op en rondom je werkplek. Wij vinden het belangrijk dat werknemers en werkgevers bewust zijn van hun eigen vitaliteit. Graag helpen we je met ontdekken wat voor jou en jouw organisatie het beste werkt.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: info@kantoorinbeweging.com of info@vitaalmethanneke.nl

Hanneke van Engelen, 06-41637172 of info@vitaalmethanneke.nl

Debby Beeloo, 06-30036503 of debby.beeloo@stichtingdeschroef.nl

Of kijk voor de mogelijkheden op www.nationalevitaliteitsweek.nl