Voor jezelf

Vitaliteitscoach/leefstijlcoach

Wat betekent vitaliteit voor jou? Wat heb jij nodig om met meer energie, levenslust, mentale veerkracht en gezondheid van het leven te genieten? Wat heb jij nodig om  de juiste keuzes te maken voor jezelf om zowel fysiek, mentaal als sociaal-emotioneel in balans te zijn?

Begin daarom vooral bij jezelf, bij jouw wil, jouw  verlangen om naar je eigen vitaliteit te durven kijken en de eerste stap te zetten. 

Graag help ik je hierbij door samen met jou naar je vitaliteit te kijken, naar de balans op de verschillende gebieden van vitaliteit. Dat kan bij mij thuis in Vlijmen, bij jouzelf thuis/op je werkplek of op kantoorin Eindhoven. Voor mij gaat vitaliteit over een balans in intrinsieke motivatie, voeding, beweging, ontspanning en je omgeving en die kennis en vaardigheden wil ik op jou overdragen. Zonder balans geen vitaal leven.

Advies en ondersteuning bij:

Ook kan ik je ondersteuning bieden bij een (DISC) persoonlijkheidstest, indien wenselijk aangevuld met een drijfverenanalyse.

Met deze persoonlijkheidstest brengen we samen jouw gedrag in kaart. We kijken dan HOE je de dingen van nature geneigd bent te doen. Bijvoorbeeld, hoe je onder druk reageert, hoe je je sociale contacten benadert en onderhoudt, hoe je reageert op een noodsituatie, hoe je je werk doet én hoe je je doelen behaalt. Want als je je er nog meer van bewust bent hoe je je als individu gedraagt, dan kun je die kennis inzetten voor de manier waarop je als persoon, collega of leidinggevende je doelen kunt bereiken.